Wat is en hoe werkt verduurzamen

Wat is het voordeel van verduurzamen, hoe kan ik verduurzamen en wie/wat heb ik hierbij nodig?

Afspraak met de energiebespaarderadviseur

Je huis laten verduurzamen is in het voordeel van je huis, je portomonnee en het milieu. Je creëert meerwaarde voor je huis als je in een beter energielabel komt.

Je kan via verschillende manieren je verduurzaming financieren.
Sommige geldverstrekkers bieden namelijk een goedkopere lening aan voor verduurzaming. Wij kunnen jou hierin adviseren en dan vergelijken ook het verhogen van je hypotheek met andere leningsvormen. Als je kiest voor het verhogen van de hypotheek kan je deze ook hier afsluiten.

Ik wil graag een afspraak maken met de adviseur

De adviseur komt gratis langs en neemt dan samen met jou de woning en jouw wensen onder de loep.

Binnen enkele dagen na je afspraak krijg je een rapport toegestuurd. Dit rapport geeft je inzicht in jouw veduurzamingsmogelijkheden, kosten en besparingen.

Vul het formulier in. Na het invullen van het formulier krijg je een mail toegestuurd vanuit de Energiebespaarders. Je kunt kiezen om dan direct de zelf intake te doen of je wacht en wordt binnen 5 werkdagen door de Energiebespaarders gebeld voor een intake.

 TIP!

Wil je alleen je energielabel aanvragen?
Benoem dat bij het maken van de afspraak. Dit is een service die de adviseur biedt, wel zijn er kosten aan verbonden.

Hoe werkt verduurzamen?

Afspraak met de adviseur

De energieadviseur komt bij thuis langs en samen wordt er gekeken wat het energielabel is en welke mogelijke energie besparende voorzieningen voor de woning geschikt zijn. Denk hierbij aan zonnepanelen, isolatie en de warmtepomp.

Jij maakt zelf de keuze

De energiebesparingsadviseur stuurt jou een rapport met de offerte toe. Het enige wat jij hoeft te doen is beslissen welke energiebesparendevoorzieningen jij wilt hebben.

Je wilt je gekozen oplossing installeren.

Wil je (een van de) voorgestelde bespaarmogelijkheden laten installeren? Dan zorgt de energiebesparingsadviseur er ook voor dat alle energiebesparende voorzieningen worden geïnstalleerd in jouw woning.

Financier je de kosten vanuit je hypotheek?

Wil je de energiebesparendevoorziening betalen vanuit je hypotheek? Dan kunnen we samen met jou kijken naar de mogelijkheden. Dit kan zowel met advies als zonder advies.

Weet je het nu al?