Wie zijn wij

Wij willen mensen handvatten geven om zelf hun financiele zaken te regelen.

Waarom 123 afsluiten?

We zijn 123afsluiten gestart omdat we zien dat klanten bij het aanvragen van een financieel product niet weten wat en waarom ze het product hebben afgesloten, er geen vergelijking tussen verschillende producten heeft plaatsgevonden en/of na het afsluiten van het financieel product nooit meer wat van de adviseur hebben gehoord.

Dit kan anders! Wij geven jou de informatie om zelf bekwaam financiële producten af te kunnen sluiten met of zonder advies door middel van ons systeem en onze mensen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jij de mogelijkheid hebt om financiële producten te vergelijken met elkaar zodat jij de goedkoopste en het kwalitatief beste product voor jou kan afsluiten.

Mensen handvatten geven om zelf hun financiele zaken te regelen

Bas Bax

Aanvraagcoach

Ik ben verantwoordelijk voor de systemen rond om het
verzekerings- en hypotheekproces, van website tot aan het CRM systeem. Ook sta ik je als aanvraagcoach graag te woord.

   

Aik 

Aanvraagcoach

Met een aantal jaren ervaring als hypotheekacceptant en veel kennis over de acceptatievoorwaarden van de verschillende aanbieders help ik je als aanvraagcoach graag bij jouw aanvraag.

   

Stan 

Aanvraagcoach

Als een enthousiaste en oplossingsgerichte verzekerings- en hypotheekcoach met jarenlange ervaring als hypotheekacceptant, sta ik klaar om je te helpen bij het realiseren van uw droomhuis. Mijn kennis en ervaring zet ik graag in om samen met je tot het gewenste resultaat te komen.

   

Miriam 

Aanvraagcoach

Meerdere jaren ervaring heb ik in de financiële dienstverlening. Naast dat ik veel kennis heb over hypotheken en veel ervaring heb met klantcontact. Ondersteun ik ook bij de begeleiding van dit team. Als aanvraagcoach zorg ik ervoor dat we samen het gewenste resultaat kunnen bereiken.