Maak een gratis afspraak

Als je hieronder je gegevens invult nemen wij contact met je op voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek. Je zit nergens aan vast.

Advies nodig, vragen of een gesprek aanvragen?

Nadat je je gegevens hebt ingevuld nemen we gratis en vrijblijvend contact met je op om samen met jou je vraag door te nemen.

Als wij jou kunnen helpen bij het afsluiten van je product ontvang je vanuit ons de prijs die wij vragen voor het advies en het afsluiten van het financieel product. Jij bepaalt op dat moment of je de verzekering of hypotheek via ons wilt afsluiten.

Neem het niet alleen van ons aan

Marcel de Best

Hypotheek afsluiten

Het voelde vanaf het eerste moment goed en vertrouwd. Dit kwam door de informele sfeer en de professionele manier van werken.

Via het WhatsApp gesprek begrepen zij direct wat onze wensen waren. Er werd snel en goed meegedacht en na hun advies konden wij snel knopen doorhakken. In korte tijd zijn we tot een gedegen advies en een succesvolle hypotheekaanvraag gekomen.

Ted van Bokhoven

Hypotheek afsluiten

De adviseur wist snel onze vragen te beantwoorden. Ik ben heel blij dat wij voor hem en 123afsluiten hebben gekozen omdat de lijntjes erg kort zijn, waardoor ons proces geen vertraging heeft opgelopen en verder is het mijns inziens een groot voordeel dat zij een onafhankelijke partij zijn. Een volgende keer zouden wij het zeker op eenzelfde manier regelen.

 

Lo Kurvers

Adviesgesprek & hypotheek

Ik zocht een onafhankelijke, goedkope en deskundige hypotheekadviseur. 123afsluiten voldoet in alle opzichten daaraan. Door de adviseur ben ik zeer professioneel, klantgericht en snel geholpen aan een passende financiering voor ons eerste huis. Tevens op basis van deze vertrouwens wekkende ervaring bij hen verzekeringen afgesloten. Steeds direct bereikbaar en op alle vragen een snel en adequaat antwoord. Ik kan dit bedrijf aan eenieder aanbevelen.