Maak een gratis afspraak

Plan een gratis oriëntatiegesprek met een van onze coaches.

Advies voor verduurzamen
Vraag een gesprek aan.

Plan een gratis oriëntatiegesprek met een van onze coaches.

Neem het niet alleen van ons aan

Marcel de Best

Hypotheek aanvraag

Het voelde vanaf het eerste moment goed en vertrouwd. Dit kwam door de informele sfeer en de professionele manier van werken. Via het WhatsApp gesprek begrepen zij direct wat onze wensen waren. Er werd snel en goed meegedacht en na hun advies konden wij snel knopen doorhakken. In korte tijd zijn we tot een gedegen advies en een succesvolle hypotheekaanvraag gekomen.

Ted van Bokhoven

Hypotheek afsluiten

De adviseur wist snel onze vragen te beantwoorden. Ik ben heel blij dat wij voor hem en 123afsluiten hebben gekozen omdat de lijntjes erg kort zijn, waardoor ons proces geen vertraging heeft opgelopen en verder is het mijns inziens een groot voordeel dat zij een onafhankelijke partij zijn. Een volgende keer zouden wij het zeker op eenzelfde manier regelen.

 

Lo Kurvers

Adviesgesprek & hypotheek

Ik zocht een onafhankelijke, goedkope en deskundige hypotheekadviseur. 123afsluiten voldoet in alle opzichten daaraan. Door de adviseur ben ik zeer professioneel, klantgericht en snel geholpen aan een passende financiering voor ons eerste huis. Tevens op basis van deze vertrouwens wekkende ervaring bij hen verzekeringen afgesloten. Steeds direct bereikbaar en op alle vragen een snel en adequaat antwoord. Ik kan dit bedrijf aan eenieder aanbevelen.